Diego Andrés Osio Valencia

Biografie

Diego Andrés Osio Valencia is een 26-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Diego Andrés speelde was Atletico Paranaense - Caracas FC op 2022-05-26.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Diego Andrés Osio Valencia in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Diego Andrés Osio Valencia in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Diego Andrés Osio Valencia in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Diego Andrés Osio Valencia een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Diego Andrés Osio Valencia een assist heeft gegeven in de match.

Stats Diego Andrés Osio Valencia

Bekijk de matchen en statistieken van Diego Andrés Osio Valencia. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Diego Andrés Osio Valencia hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Diego Andrés

Achternaam

Osio Valencia

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1997-01-03

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

Valencia

Nationaliteit

Venezuela

Lengte

192 cm

Gewicht

79 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Diego Andrés Osio Valencia mee voetbalt bij Caracas FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook