David Remeseiro Salgueiro

Biografie

David Remeseiro Salgueiro is een 29-jarige voetballer uit Spanje die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die David speelde was Arouca - Famalicao op 2024-02-23.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij David Remeseiro Salgueiro in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat David Remeseiro Salgueiro in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij David Remeseiro Salgueiro in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat David Remeseiro Salgueiro een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat David Remeseiro Salgueiro een assist heeft gegeven in de match.

Stats David Remeseiro Salgueiro

Bekijk de matchen en statistieken van David Remeseiro Salgueiro. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor David Remeseiro Salgueiro hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

David

Achternaam

Remeseiro Salgueiro

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1994-07-06

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

A Coruña

Afkomst

Spanje

Lengte

178 cm

Gewicht

65 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar David Remeseiro Salgueiro mee voetbalt bij Arouca, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook