David Josué Jiménez Silva

Biografie

David Josué Jiménez Silva is een 38-jarige voetballer uit Spanje die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die David Josué speelde was Real Sociedad - Almeria op 2023-05-23.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij David Josué Jiménez Silva in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat David Josué Jiménez Silva in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij David Josué Jiménez Silva in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat David Josué Jiménez Silva een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat David Josué Jiménez Silva een assist heeft gegeven in de match.

Stats David Josué Jiménez Silva

Bekijk de matchen en statistieken van David Josué Jiménez Silva. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor David Josué Jiménez Silva hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer David Josué Jiménez Silva

Het laatste nieuws gerelateerd aan David Josué Jiménez Silva. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

David Josué

Achternaam

Jiménez Silva

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

38 jaar

Geboortedatum

1986-01-08

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Arguineguín

Afkomst

Spanje

Lengte

173 cm

Gewicht

67 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar David Josué Jiménez Silva mee voetbalt bij Real Sociedad, Spain, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook