David Chidozie Okereke

Biografie

David Chidozie Okereke is een 26-jarige voetballer uit Nigeria die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die David Chidozie speelde was Torino - Monza op 2024-03-30.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij David Chidozie Okereke in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat David Chidozie Okereke in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij David Chidozie Okereke in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🀜. De voetbal geeft aan dat David Chidozie Okereke een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat David Chidozie Okereke een assist heeft gegeven in de match.

Stats David Chidozie Okereke

Bekijk de matchen en statistieken van David Chidozie Okereke. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor David Chidozie Okereke hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

David Chidozie

Achternaam

Okereke

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1997-08-29

Geboorteland

Nigeria

Geboorteplaats

Lagos

Afkomst

Nigeria

Lengte

182 cm

Gewicht

75 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar David Chidozie Okereke mee voetbalt bij Nigeria, Cremonese, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook