Danilo Fernando Avelar

Biografie

Danilo Fernando Avelar is een 33-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Danilo Fernando speelde was America Mineiro - Sao Paulo op 2022-08-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Danilo Fernando Avelar in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Danilo Fernando Avelar in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Danilo Fernando Avelar in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Danilo Fernando Avelar een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Danilo Fernando Avelar een assist heeft gegeven in de match.

Stats Danilo Fernando Avelar

Bekijk de matchen en statistieken van Danilo Fernando Avelar. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Danilo Fernando Avelar hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Danilo Fernando

Achternaam

Avelar

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1989-06-09

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Paranavaí

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

185 cm

Gewicht

76 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Danilo Fernando Avelar mee voetbalt bij America Mineiro, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook