Danijel Miličević

Biografie

Danijel Miličević is een 35-jarige voetballer uit Bosnië Herzegovina die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Danijel speelde was RFC Seraing - Standard de Liège op 2021-02-03.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Danijel Miličević in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Danijel Miličević in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Danijel Miličević in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Danijel Miličević een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Danijel Miličević een assist heeft gegeven in de match.

Stats Danijel Miličević

Bekijk de matchen en statistieken van Danijel Miličević. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Danijel Miličević hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Danijel

Achternaam

Miličević

Voetbalclub

Positie

Middenvelder

Leeftijd

35 jaar

Geboortedatum

1986-01-05

Geboorteland

Zwitserland

Geboorteplaats

Bellinzona

Nationaliteit

Bosnië Herzegovina

Lengte

171 cm

Gewicht

61 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Danijel Miličević mee voetbalt bij RFC Seraing, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook