Daniel Tawiah Opare

Biografie

Daniel Tawiah Opare is een 32-jarige voetballer uit Ghana die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Daniel Tawiah speelde was RFC Seraing - Royal Antwerp FC op 2023-03-11.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Daniel Tawiah Opare in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Daniel Tawiah Opare in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Daniel Tawiah Opare in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Daniel Tawiah Opare een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Daniel Tawiah Opare een assist heeft gegeven in de match.

Stats Daniel Tawiah Opare

Bekijk de matchen en statistieken van Daniel Tawiah Opare. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Daniel Tawiah Opare hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Daniel Tawiah

Achternaam

Opare

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

32 jaar

Geboortedatum

1990-10-18

Geboorteland

Ghana

Geboorteplaats

Accra

Nationaliteit

Ghana

Lengte

175 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Daniel Tawiah Opare mee voetbalt bij RFC Seraing, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook