Daniel Georgievski

Biografie

Daniel Georgievski is een 34-jarige voetballer uit Noord-Macedonië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Daniel speelde was Brisbane Roar - Melbourne City op 2021-05-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Daniel Georgievski in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Daniel Georgievski in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Daniel Georgievski in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Daniel Georgievski een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Daniel Georgievski een assist heeft gegeven in de match.

Stats Daniel Georgievski

Bekijk de matchen en statistieken van Daniel Georgievski. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Daniel Georgievski hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Daniel

Achternaam

Georgievski

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1988-02-17

Geboorteland

Australië

Geboorteplaats

Sydney

Nationaliteit

Noord-Macedonië

Lengte

179 cm

Gewicht

77 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Daniel Georgievski mee voetbalt bij Melbourne City, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook