Dailon Rocha Livramento do Rosario

Biografie

Dailon Rocha Livramento do Rosario is een 22-jarige voetballer uit Nederland die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Dailon speelde was MVV - Jong PSV op 2024-02-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Dailon Rocha Livramento do Rosario in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Dailon Rocha Livramento do Rosario in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Dailon Rocha Livramento do Rosario in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Dailon Rocha Livramento do Rosario een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Dailon Rocha Livramento do Rosario een assist heeft gegeven in de match.

Stats Dailon Rocha Livramento do Rosario

Bekijk de matchen en statistieken van Dailon Rocha Livramento do Rosario. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Dailon Rocha Livramento do Rosario hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Dailon

Achternaam

Rocha Livramento do Rosario

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

22 jaar

Geboortedatum

2001-05-04

Geboorteland

Nederland

Afkomst

Nederland

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Dailon Rocha Livramento do Rosario mee voetbalt bij MVV, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook