Cristiano Ronaldo

Biografie

Cristiano Ronaldo is een 36-jarige voetballer uit Portugal die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Cristiano speelde was Manchester United - West Ham op 2022-01-22.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Cristiano Ronaldo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Cristiano Ronaldo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Cristiano Ronaldo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Cristiano Ronaldo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Cristiano Ronaldo een assist heeft gegeven in de match.

Stats Cristiano Ronaldo

Bekijk de matchen en statistieken van Cristiano Ronaldo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Cristiano Ronaldo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Cristiano Ronaldo

Het laatste nieuws gerelateerd aan Cristiano Ronaldo. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Cristiano

Achternaam

Ronaldo

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

36 jaar

Geboortedatum

1985-02-05

Geboorteland

Portugal

Geboorteplaats

Funchal

Nationaliteit

Portugal

Lengte

187 cm

Gewicht

83 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Cristiano Ronaldo mee voetbalt bij Juventus, Portugal, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook