Cristiano da Silva Leite

Biografie

Cristiano da Silva Leite is een 30-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Cristiano speelde was Goias - Chapecoense-sc op 2024-07-06.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Cristiano da Silva Leite in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Cristiano da Silva Leite in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Cristiano da Silva Leite in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Cristiano da Silva Leite een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Cristiano da Silva Leite een assist heeft gegeven in de match.

Stats Cristiano da Silva Leite

Bekijk de matchen en statistieken van Cristiano da Silva Leite. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Cristiano da Silva Leite hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Cristiano

Achternaam

da Silva Leite

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1993-08-29

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Niterói

Afkomst

Brazilië

Lengte

178 cm

Gewicht

76 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Cristiano da Silva Leite mee voetbalt bij Chapecoense-sc, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook