Cristian Daniel Ansaldi

Biografie

Cristian Daniel Ansaldi is een 36-jarige voetballer uit Argentiniƫ die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Cristian Daniel speelde was Sudtirol - Parma op 2022-10-22.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Cristian Daniel Ansaldi in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Cristian Daniel Ansaldi in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Cristian Daniel Ansaldi in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon āš½ of een fistbump šŸ¤œ. De voetbal geeft aan dat Cristian Daniel Ansaldi een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Cristian Daniel Ansaldi een assist heeft gegeven in de match.

Stats Cristian Daniel Ansaldi

Bekijk de matchen en statistieken van Cristian Daniel Ansaldi. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Cristian Daniel Ansaldi hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Cristian Daniel

Achternaam

Ansaldi

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

36 jaar

Geboortedatum

1986-09-20

Geboorteland

Argentiniƫ

Geboorteplaats

Rosario

Nationaliteit

Argentiniƫ

Lengte

181 cm

Gewicht

76 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Cristian Daniel Ansaldi mee voetbalt bij Parma, Argentina, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook