Cristian Benavente Bristol

Biografie

Cristian Benavente Bristol is een 30-jarige voetballer uit Peru die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Cristian speelde was Fortaleza EC - Alianza Lima op 2022-04-27.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Cristian Benavente Bristol in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Cristian Benavente Bristol in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Cristian Benavente Bristol in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Cristian Benavente Bristol een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Cristian Benavente Bristol een assist heeft gegeven in de match.

Stats Cristian Benavente Bristol

Bekijk de matchen en statistieken van Cristian Benavente Bristol. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Cristian Benavente Bristol hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Cristian

Achternaam

Benavente Bristol

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1994-05-19

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Alcala de Henares

Afkomst

Peru

Lengte

173 cm

Gewicht

68 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Cristian Benavente Bristol mee voetbalt bij Peru, Alianza Lima, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook