Chukwuemeka Ademola Amachi Aneke

Biografie

Chukwuemeka Ademola Amachi Aneke is een 29-jarige voetballer uit Engeland die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Chukwuemeka Ademola Amachi speelde was Charlton - AFC Wimbledon op 2022-02-05.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Chukwuemeka Ademola Amachi Aneke in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Chukwuemeka Ademola Amachi Aneke in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Chukwuemeka Ademola Amachi Aneke in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Chukwuemeka Ademola Amachi Aneke een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Chukwuemeka Ademola Amachi Aneke een assist heeft gegeven in de match.

Stats Chukwuemeka Ademola Amachi Aneke

Bekijk de matchen en statistieken van Chukwuemeka Ademola Amachi Aneke. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Chukwuemeka Ademola Amachi Aneke hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Chukwuemeka Ademola Amachi

Achternaam

Aneke

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1993-07-03

Geboorteland

Engeland

Geboorteplaats

London

Nationaliteit

Engeland

Lengte

191 cm

Gewicht

83 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Chukwuemeka Ademola Amachi Aneke mee voetbalt bij Charlton, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook