Christopher Trimmel

Biografie

Christopher Trimmel is een 35-jarige voetballer uit Oostenrijk die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Christopher speelde was Eintracht Frankfurt - Union Berlin op 2022-10-01.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Christopher Trimmel in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Christopher Trimmel in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Christopher Trimmel in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Christopher Trimmel een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Christopher Trimmel een assist heeft gegeven in de match.

Stats Christopher Trimmel

Bekijk de matchen en statistieken van Christopher Trimmel. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Christopher Trimmel hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Christopher

Achternaam

Trimmel

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

35 jaar

Geboortedatum

1987-02-24

Geboorteland

Oostenrijk

Geboorteplaats

Oberpullendorf

Nationaliteit

Oostenrijk

Lengte

189 cm

Gewicht

80 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Christopher Trimmel mee voetbalt bij Union Berlin, Austria, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook