Christophe Janssens

Biografie

Christophe Janssens is een 24-jarige voetballer uit België die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Christophe speelde was Sporting Charleroi - KVC Westerlo op 2021-02-03.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Christophe Janssens in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Christophe Janssens in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Christophe Janssens in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Christophe Janssens een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Christophe Janssens een assist heeft gegeven in de match.

Stats Christophe Janssens

Bekijk de matchen en statistieken van Christophe Janssens. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Christophe Janssens hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Christophe

Achternaam

Janssens

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1998-03-09

Geboorteland

België

Nationaliteit

België

Lengte

182 cm

Gewicht

79 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Christophe Janssens mee voetbalt bij KVC Westerlo, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook