Charalampos Lykogiannis

Biografie

Charalampos Lykogiannis is een 30-jarige voetballer uit Griekenland die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Charalampos speelde was Bologna - Salernitana op 2024-04-01.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Charalampos Lykogiannis in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Charalampos Lykogiannis in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Charalampos Lykogiannis in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Charalampos Lykogiannis een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Charalampos Lykogiannis een assist heeft gegeven in de match.

Stats Charalampos Lykogiannis

Bekijk de matchen en statistieken van Charalampos Lykogiannis. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Charalampos Lykogiannis hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Charalampos

Achternaam

Lykogiannis

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1993-10-22

Geboorteland

Griekenland

Geboorteplaats

Athen

Afkomst

Griekenland

Lengte

190 cm

Gewicht

82 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Charalampos Lykogiannis mee voetbalt bij Bologna, Greece, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook