Chancel Mbemba Mangulu

Biografie

Chancel Mbemba Mangulu is een 29-jarige voetballer uit Democratische Republiek Congo die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Chancel speelde was Congo DR - Togo op 2024-06-09.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Chancel Mbemba Mangulu in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Chancel Mbemba Mangulu in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Chancel Mbemba Mangulu in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Chancel Mbemba Mangulu een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Chancel Mbemba Mangulu een assist heeft gegeven in de match.

Stats Chancel Mbemba Mangulu

Bekijk de matchen en statistieken van Chancel Mbemba Mangulu. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Chancel Mbemba Mangulu hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Chancel

Achternaam

Mbemba Mangulu

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1994-08-08

Geboorteland

Democratische Republiek Congo

Geboorteplaats

Kinshasa

Afkomst

Democratische Republiek Congo

Lengte

182 cm

Gewicht

81 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Chancel Mbemba Mangulu mee voetbalt bij Marseille, Congo DR, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook