Carlos Nicolás Colazo

Biografie

Carlos Nicolás Colazo is een 33-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Carlos Nicolás speelde was Instituto Cordoba - Gimnasia L.P. op 2024-06-02.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Carlos Nicolás Colazo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Carlos Nicolás Colazo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Carlos Nicolás Colazo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Carlos Nicolás Colazo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Carlos Nicolás Colazo een assist heeft gegeven in de match.

Stats Carlos Nicolás Colazo

Bekijk de matchen en statistieken van Carlos Nicolás Colazo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Carlos Nicolás Colazo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Carlos Nicolás

Achternaam

Colazo

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1990-07-08

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Buenos Aires

Afkomst

Argentinië

Lengte

178 cm

Gewicht

71 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Carlos Nicolás Colazo mee voetbalt bij Gimnasia L.P., ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook