Carlos Emilio Lampe Porras

Biografie

Carlos Emilio Lampe Porras is een 35-jarige voetballer uit Bolivia die meestal als doelman speelt. De laatste match die Carlos Emilio speelde was Guabirá - Bolívar op 2023-02-05.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Carlos Emilio Lampe Porras in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Carlos Emilio Lampe Porras in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Carlos Emilio Lampe Porras in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Carlos Emilio Lampe Porras een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Carlos Emilio Lampe Porras een assist heeft gegeven in de match.

Stats Carlos Emilio Lampe Porras

Bekijk de matchen en statistieken van Carlos Emilio Lampe Porras. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Carlos Emilio Lampe Porras hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Carlos Emilio

Achternaam

Lampe Porras

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

35 jaar

Geboortedatum

1987-03-17

Geboorteland

Bolivia

Geboorteplaats

Santa Cruz de la Sierra

Nationaliteit

Bolivia

Lengte

192 cm

Gewicht

85 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Carlos Emilio Lampe Porras mee voetbalt bij Atletico Tucuman, Bolivia, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook