Cameron Humphreys

Biografie

Cameron Humphreys is een 23-jarige voetballer uit Verenigd Koningkrijk die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Cameron speelde was SV Zulte Waregem - Royal Antwerp FC op 2021-10-16.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Cameron Humphreys in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Cameron Humphreys in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Cameron Humphreys in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Cameron Humphreys een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Cameron Humphreys een assist heeft gegeven in de match.

Stats Cameron Humphreys

Bekijk de matchen en statistieken van Cameron Humphreys. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Cameron Humphreys hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Cameron

Achternaam

Humphreys

Voetbalclub

Positie

Verdediger

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

1998-08-22

Geboorteland

Verenigd Koningkrijk

Geboorteplaats

Manchester

Nationaliteit

Verenigd Koningkrijk

Lengte

185 cm

Gewicht

76 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Cameron Humphreys mee voetbalt bij SV Zulte Waregem, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook