Brighton Andy Labeau Melchior

Biografie

Brighton Andy Labeau Melchior is een 27-jarige voetballer uit Frankrijk die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Brighton Andy speelde was Royale Union Saint-Gilloise - Royal Excel Mouscron op 2021-02-02.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Brighton Andy Labeau Melchior in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Brighton Andy Labeau Melchior in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Brighton Andy Labeau Melchior in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Brighton Andy Labeau Melchior een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Brighton Andy Labeau Melchior een assist heeft gegeven in de match.

Stats Brighton Andy Labeau Melchior

Bekijk de matchen en statistieken van Brighton Andy Labeau Melchior. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Brighton Andy Labeau Melchior hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Brighton Andy

Achternaam

Labeau Melchior

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1996-01-01

Geboorteland

Frankrijk

Geboorteplaats

Aubervilliers

Nationaliteit

Frankrijk

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Brighton Andy Labeau Melchior mee voetbalt bij Royale Union Saint-Gilloise, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook