Brahim Abdelkader Díaz

Biografie

Brahim Abdelkader Díaz is een 24-jarige voetballer uit Spanje die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Brahim speelde was Congo - Marokko op 2024-06-11.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Brahim Abdelkader Díaz in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Brahim Abdelkader Díaz in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Brahim Abdelkader Díaz in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Brahim Abdelkader Díaz een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Brahim Abdelkader Díaz een assist heeft gegeven in de match.

Stats Brahim Abdelkader Díaz

Bekijk de matchen en statistieken van Brahim Abdelkader Díaz. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Brahim Abdelkader Díaz hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Brahim Abdelkader Díaz

Het laatste nieuws gerelateerd aan Brahim Abdelkader Díaz. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Brahim

Achternaam

Abdelkader Díaz

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1999-08-03

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Málaga

Afkomst

Spanje

Lengte

171 cm

Gewicht

68 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Brahim Abdelkader Díaz mee voetbalt bij Real Madrid, Spain, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook