Boubacar Dialiba Diabang

Biografie

Boubacar Dialiba Diabang is een 34-jarige voetballer uit Senegal die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Boubacar speelde was Ümraniyespor - Keçiörengücü op 2020-10-17.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Boubacar Dialiba Diabang in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Boubacar Dialiba Diabang in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Boubacar Dialiba Diabang in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Boubacar Dialiba Diabang een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Boubacar Dialiba Diabang een assist heeft gegeven in de match.

Stats Boubacar Dialiba Diabang

Bekijk de matchen en statistieken van Boubacar Dialiba Diabang. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Boubacar Dialiba Diabang hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Boubacar

Achternaam

Dialiba Diabang

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1988-07-13

Geboorteland

Senegal

Geboorteplaats

Dakar

Nationaliteit

Senegal

Lengte

179 cm

Gewicht

69 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Boubacar Dialiba Diabang mee voetbalt bij Keçiörengücü, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook