Bailey Peacock-Farrell

Biografie

Bailey Peacock-Farrell is een 27-jarige voetballer uit die meestal als doelman speelt. De laatste match die Bailey speelde was Noord-Ierland - Andorra op 2024-06-11.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Bailey Peacock-Farrell in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Bailey Peacock-Farrell in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Bailey Peacock-Farrell in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Bailey Peacock-Farrell een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Bailey Peacock-Farrell een assist heeft gegeven in de match.

Stats Bailey Peacock-Farrell

Bekijk de matchen en statistieken van Bailey Peacock-Farrell. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Bailey Peacock-Farrell hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Bailey

Achternaam

Peacock-Farrell

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1996-10-29

Geboorteland

Engeland

Geboorteplaats

Darlington

Lengte

188 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Bailey Peacock-Farrell mee voetbalt bij Aarhus, Northern Ireland, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook