Axel Witsel

Biografie

Axel Witsel is een 35-jarige voetballer uit België die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Axel speelde was Real Sociedad - Atletico Madrid op 2024-05-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Axel Witsel in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Axel Witsel in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Axel Witsel in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Axel Witsel een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Axel Witsel een assist heeft gegeven in de match.

Stats Axel Witsel

Bekijk de matchen en statistieken van Axel Witsel. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Axel Witsel hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Axel Witsel

Het laatste nieuws gerelateerd aan Axel Witsel. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Axel

Achternaam

Witsel

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

35 jaar

Geboortedatum

1989-01-12

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Liège

Afkomst

België

Lengte

186 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Axel Witsel mee voetbalt bij Atletico Madrid, Belgium, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook