Augusto Alves da Silva Neto

Biografie

Augusto Alves da Silva Neto is een 38-jarige voetballer uit België die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Augusto speelde was Liège - Lierse Kempenzonen op 2020-02-16.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Augusto Alves da Silva Neto in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Augusto Alves da Silva Neto in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Augusto Alves da Silva Neto in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Augusto Alves da Silva Neto een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Augusto Alves da Silva Neto een assist heeft gegeven in de match.

Stats Augusto Alves da Silva Neto

Bekijk de matchen en statistieken van Augusto Alves da Silva Neto. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Augusto Alves da Silva Neto hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Augusto

Achternaam

Alves da Silva Neto

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

38 jaar

Geboortedatum

1983-11-17

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Goiânia

Nationaliteit

België

Lengte

171 cm

Gewicht

71 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Augusto Alves da Silva Neto mee voetbalt bij Lierse Kempenzonen, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook