Arno Van Keilegom

Biografie

Arno Van Keilegom is een 23-jarige voetballer uit België die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Arno speelde was Roda - Helmond Sport op 2022-04-15.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Arno Van Keilegom in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Arno Van Keilegom in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Arno Van Keilegom in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Arno Van Keilegom een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Arno Van Keilegom een assist heeft gegeven in de match.

Stats Arno Van Keilegom

Bekijk de matchen en statistieken van Arno Van Keilegom. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Arno Van Keilegom hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Arno Van Keilegom

Het laatste nieuws gerelateerd aan Arno Van Keilegom. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Arno

Achternaam

Van Keilegom

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

1999-05-27

Geboorteland

België

Nationaliteit

België

Lengte

177 cm

Gewicht

68 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Arno Van Keilegom mee voetbalt bij Helmond Sport, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook