Arnaut Danjuma Groeneveld

Biografie

Arnaut Danjuma Groeneveld is een 27-jarige voetballer uit Nederland die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Arnaut Danjuma speelde was Fulham - Everton op 2024-01-30.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Arnaut Danjuma Groeneveld in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Arnaut Danjuma Groeneveld in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Arnaut Danjuma Groeneveld in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Arnaut Danjuma Groeneveld een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Arnaut Danjuma Groeneveld een assist heeft gegeven in de match.

Stats Arnaut Danjuma Groeneveld

Bekijk de matchen en statistieken van Arnaut Danjuma Groeneveld. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Arnaut Danjuma Groeneveld hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Arnaut Danjuma Groeneveld

Het laatste nieuws gerelateerd aan Arnaut Danjuma Groeneveld. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Arnaut Danjuma

Achternaam

Groeneveld

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1997-01-31

Geboorteland

Nigeria

Geboorteplaats

Lagos

Afkomst

Nederland

Lengte

178 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Arnaut Danjuma Groeneveld mee voetbalt bij Everton, Netherlands, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook