Andy Awazi Kawaya Kinghi Mwana Mufala

Biografie

Andy Awazi Kawaya Kinghi Mwana Mufala is een 27-jarige voetballer uit België die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Andy Awazi speelde was UD Logroñés - Albacete op 2022-12-21.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Andy Awazi Kawaya Kinghi Mwana Mufala in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Andy Awazi Kawaya Kinghi Mwana Mufala in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Andy Awazi Kawaya Kinghi Mwana Mufala in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Andy Awazi Kawaya Kinghi Mwana Mufala een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Andy Awazi Kawaya Kinghi Mwana Mufala een assist heeft gegeven in de match.

Stats Andy Awazi Kawaya Kinghi Mwana Mufala

Bekijk de matchen en statistieken van Andy Awazi Kawaya Kinghi Mwana Mufala. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Andy Awazi Kawaya Kinghi Mwana Mufala hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Andy Awazi

Achternaam

Kawaya Kinghi Mwana Mufala

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1996-08-23

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Brussel

Afkomst

België

Lengte

173 cm

Gewicht

77 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Andy Awazi Kawaya Kinghi Mwana Mufala mee voetbalt bij Albacete, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook