Andy Aryel Najar Rodríguez

Biografie

Andy Aryel Najar Rodríguez is een 30-jarige voetballer uit Honduras die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Andy Aryel speelde was DC United - Charlotte op 2023-04-29.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Andy Aryel Najar Rodríguez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Andy Aryel Najar Rodríguez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Andy Aryel Najar Rodríguez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Andy Aryel Najar Rodríguez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Andy Aryel Najar Rodríguez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Andy Aryel Najar Rodríguez

Bekijk de matchen en statistieken van Andy Aryel Najar Rodríguez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Andy Aryel Najar Rodríguez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Andy Aryel

Achternaam

Najar Rodríguez

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1993-03-16

Geboorteland

Honduras

Geboorteplaats

Choluteca

Nationaliteit

Honduras

Lengte

170 cm

Gewicht

68 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Andy Aryel Najar Rodríguez mee voetbalt bij DC United, Honduras, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook