Anderson Degbolé Niangbo

Biografie

Anderson Degbolé Niangbo is een 22-jarige voetballer uit Ivoorkust die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Anderson Degbolé speelde was Sturm Graz - Red Bull Salzburg op 2022-04-27.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Anderson Degbolé Niangbo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Anderson Degbolé Niangbo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Anderson Degbolé Niangbo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Anderson Degbolé Niangbo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Anderson Degbolé Niangbo een assist heeft gegeven in de match.

Stats Anderson Degbolé Niangbo

Bekijk de matchen en statistieken van Anderson Degbolé Niangbo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Anderson Degbolé Niangbo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Anderson Degbolé

Achternaam

Niangbo

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

22 jaar

Geboortedatum

1999-10-06

Geboorteland

Ivoorkust

Nationaliteit

Ivoorkust

Lengte

173 cm

Gewicht

65 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Anderson Degbolé Niangbo mee voetbalt bij Sturm Graz, Ivory Coast, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook