Anderson de Oliveira da Silva

Biografie

Anderson de Oliveira da Silva is een 26-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Anderson speelde was Incheon United - Suwon City FC op 2024-07-21.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Anderson de Oliveira da Silva in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Anderson de Oliveira da Silva in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Anderson de Oliveira da Silva in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Anderson de Oliveira da Silva een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Anderson de Oliveira da Silva een assist heeft gegeven in de match.

Stats Anderson de Oliveira da Silva

Bekijk de matchen en statistieken van Anderson de Oliveira da Silva. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Anderson de Oliveira da Silva hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Anderson

Achternaam

de Oliveira da Silva

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1998-07-16

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Sinop

Afkomst

Brazilië

Lengte

169 cm

Gewicht

64 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Anderson de Oliveira da Silva mee voetbalt bij Goias, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook