Anastasios Avlonitis

Biografie

Anastasios Avlonitis is een 32-jarige voetballer uit Griekenland die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Anastasios speelde was AEK Larnaca - Apollon Limassol op 2022-04-09.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Anastasios Avlonitis in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Anastasios Avlonitis in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Anastasios Avlonitis in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Anastasios Avlonitis een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Anastasios Avlonitis een assist heeft gegeven in de match.

Stats Anastasios Avlonitis

Bekijk de matchen en statistieken van Anastasios Avlonitis. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Anastasios Avlonitis hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Anastasios

Achternaam

Avlonitis

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

32 jaar

Geboortedatum

1990-01-01

Geboorteland

Griekenland

Geboorteplaats

Chalkida

Nationaliteit

Griekenland

Lengte

190 cm

Gewicht

81 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Anastasios Avlonitis mee voetbalt bij Apollon Limassol, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook