Amirhossein Hosseinzadeh

Biografie

Amirhossein Hosseinzadeh is een 23-jarige voetballer uit Iran die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Amirhossein speelde was Foolad FC - Tractor Sazi op 2024-05-06.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Amirhossein Hosseinzadeh in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Amirhossein Hosseinzadeh in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Amirhossein Hosseinzadeh in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Amirhossein Hosseinzadeh een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Amirhossein Hosseinzadeh een assist heeft gegeven in de match.

Stats Amirhossein Hosseinzadeh

Bekijk de matchen en statistieken van Amirhossein Hosseinzadeh. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Amirhossein Hosseinzadeh hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Amirhossein

Achternaam

Hosseinzadeh

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

2000-10-30

Geboorteland

Iran

Geboorteplaats

Tehran

Afkomst

Iran

Lengte

176 cm

Gewicht

80 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Amirhossein Hosseinzadeh mee voetbalt bij Iran, Tractor Sazi, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook