Álvaro Borja Morata Martín

Biografie

Álvaro Borja Morata Martín is een 31-jarige voetballer uit Spanje die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Álvaro Borja speelde was Borussia Dortmund - Atletico Madrid op 2024-04-16.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Álvaro Borja Morata Martín in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Álvaro Borja Morata Martín in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Álvaro Borja Morata Martín in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Álvaro Borja Morata Martín een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Álvaro Borja Morata Martín een assist heeft gegeven in de match.

Stats Álvaro Borja Morata Martín

Bekijk de matchen en statistieken van Álvaro Borja Morata Martín. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Álvaro Borja Morata Martín hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Álvaro Borja

Achternaam

Morata Martín

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1992-10-23

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Madrid

Afkomst

Spanje

Lengte

190 cm

Gewicht

84 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Álvaro Borja Morata Martín mee voetbalt bij Atletico Madrid, Spain, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook