Alphonso Davies

Biografie

Alphonso Davies is een 21-jarige voetballer uit Canada die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Alphonso speelde was Bayern Munich - Plzen op 2022-10-04.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Alphonso Davies in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Alphonso Davies in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Alphonso Davies in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Alphonso Davies een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Alphonso Davies een assist heeft gegeven in de match.

Stats Alphonso Davies

Bekijk de matchen en statistieken van Alphonso Davies. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Alphonso Davies hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Alphonso Davies

Het laatste nieuws gerelateerd aan Alphonso Davies. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Alphonso

Achternaam

Davies

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

21 jaar

Geboortedatum

2000-11-02

Geboorteland

Ghana

Geboorteplaats

Buduburam

Nationaliteit

Canada

Lengte

181 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Alphonso Davies mee voetbalt bij Bayern Munich, Canada, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook