Allan Rodrigues de Souza

Biografie

Allan Rodrigues de Souza is een 25-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Allan speelde was Atletico-MG - Palmeiras op 2022-09-29.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Allan Rodrigues de Souza in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Allan Rodrigues de Souza in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Allan Rodrigues de Souza in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Allan Rodrigues de Souza een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Allan Rodrigues de Souza een assist heeft gegeven in de match.

Stats Allan Rodrigues de Souza

Bekijk de matchen en statistieken van Allan Rodrigues de Souza. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Allan Rodrigues de Souza hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Allan

Achternaam

Rodrigues de Souza

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1997-03-03

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Araçatuba

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

172 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Allan Rodrigues de Souza mee voetbalt bij Atletico-MG, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook