Alireza Safar Beiranvand

Biografie

Alireza Safar Beiranvand is een 28-jarige voetballer uit Iran die meestal als doelman speelt. De laatste match die Alireza speelde was Iran - Bahrain op 2021-06-07.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Alireza Safar Beiranvand in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Alireza Safar Beiranvand in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Alireza Safar Beiranvand in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Alireza Safar Beiranvand een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Alireza Safar Beiranvand een assist heeft gegeven in de match.

Stats Alireza Safar Beiranvand

Bekijk de matchen en statistieken van Alireza Safar Beiranvand. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Alireza Safar Beiranvand hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Alireza

Achternaam

Safar Beiranvand

Voetbalclub

Positie

Doelman

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1992-09-21

Geboorteland

Iran

Geboorteplaats

Khorramabad

Nationaliteit

Iran

Lengte

196 cm

Gewicht

85 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Alireza Safar Beiranvand mee voetbalt bij Royal Antwerp FC, Iran, ...

Deze website is nog in ontwikkeling.
Heb je een opmerking of heb je een fout ontdekt?
Stuur dan een berichtje via Facebook messenger op Facebook.
Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook