Alexis Saelemaekers

Biografie

Alexis Saelemaekers is een 24-jarige voetballer uit België die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Alexis speelde was Genoa - Bologna op 2024-05-24.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Alexis Saelemaekers in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Alexis Saelemaekers in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Alexis Saelemaekers in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Alexis Saelemaekers een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Alexis Saelemaekers een assist heeft gegeven in de match.

Stats Alexis Saelemaekers

Bekijk de matchen en statistieken van Alexis Saelemaekers. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Alexis Saelemaekers hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Alexis Saelemaekers

Het laatste nieuws gerelateerd aan Alexis Saelemaekers. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Alexis

Achternaam

Saelemaekers

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1999-06-27

Geboorteland

België

Afkomst

België

Lengte

180 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Alexis Saelemaekers mee voetbalt bij AC Milan, Belgium, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook