Alejandro Berenguer Remiro

Biografie

Alejandro Berenguer Remiro is een 28-jarige voetballer uit Spanje die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Alejandro speelde was Real Betis - Athletic Club op 2024-02-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Alejandro Berenguer Remiro in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Alejandro Berenguer Remiro in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Alejandro Berenguer Remiro in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Alejandro Berenguer Remiro een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Alejandro Berenguer Remiro een assist heeft gegeven in de match.

Stats Alejandro Berenguer Remiro

Bekijk de matchen en statistieken van Alejandro Berenguer Remiro. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Alejandro Berenguer Remiro hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Alejandro

Achternaam

Berenguer Remiro

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1995-07-04

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Pamplona

Afkomst

Spanje

Lengte

175 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Alejandro Berenguer Remiro mee voetbalt bij Athletic Club, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook