Aleix García Serrano

Biografie

Aleix García Serrano is een 25-jarige voetballer uit Spanje die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Aleix speelde was Girona - Atletico Madrid op 2023-03-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Aleix García Serrano in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Aleix García Serrano in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Aleix García Serrano in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Aleix García Serrano een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Aleix García Serrano een assist heeft gegeven in de match.

Stats Aleix García Serrano

Bekijk de matchen en statistieken van Aleix García Serrano. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Aleix García Serrano hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Aleix

Achternaam

García Serrano

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1997-06-28

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Ulldecona

Nationaliteit

Spanje

Lengte

173 cm

Gewicht

68 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Aleix García Serrano mee voetbalt bij Girona, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook