Albert-Mboyo Sambi Lokonga

Biografie

Albert-Mboyo Sambi Lokonga is een 23-jarige voetballer uit België die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Albert-Mboyo speelde was Wolves - Crystal Palace op 2023-04-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Albert-Mboyo Sambi Lokonga in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Albert-Mboyo Sambi Lokonga in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Albert-Mboyo Sambi Lokonga in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Albert-Mboyo Sambi Lokonga een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Albert-Mboyo Sambi Lokonga een assist heeft gegeven in de match.

Stats Albert-Mboyo Sambi Lokonga

Bekijk de matchen en statistieken van Albert-Mboyo Sambi Lokonga. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Albert-Mboyo Sambi Lokonga hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Albert-Mboyo Sambi Lokonga

Het laatste nieuws gerelateerd aan Albert-Mboyo Sambi Lokonga. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Albert-Mboyo

Achternaam

Sambi Lokonga

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

1999-10-22

Geboorteland

België

Nationaliteit

België

Lengte

173 cm

Gewicht

67 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Albert-Mboyo Sambi Lokonga mee voetbalt bij Arsenal, Belgium, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook