Adrian Marius Stoian

Biografie

Adrian Marius Stoian is een 30-jarige voetballer uit Roemenië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Adrian Marius speelde was Pordenone - Ascoli op 2021-02-27.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Adrian Marius Stoian in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Adrian Marius Stoian in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Adrian Marius Stoian in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Adrian Marius Stoian een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Adrian Marius Stoian een assist heeft gegeven in de match.

Stats Adrian Marius Stoian

Bekijk de matchen en statistieken van Adrian Marius Stoian. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Adrian Marius Stoian hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Adrian Marius

Achternaam

Stoian

Voetbalclub

Positie

Middenvelder

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1991-02-11

Geboorteland

Roemenië

Geboorteplaats

Craiova

Nationaliteit

Roemenië

Lengte

178 cm

Gewicht

66 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Adrian Marius Stoian mee voetbalt bij Ascoli, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook