Adilson dos Anjos Oliveira

Biografie

Adilson dos Anjos Oliveira is een 36-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Adilson speelde was Coritiba - America Mineiro op 2024-06-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Adilson dos Anjos Oliveira in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Adilson dos Anjos Oliveira in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Adilson dos Anjos Oliveira in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Adilson dos Anjos Oliveira een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Adilson dos Anjos Oliveira een assist heeft gegeven in de match.

Stats Adilson dos Anjos Oliveira

Bekijk de matchen en statistieken van Adilson dos Anjos Oliveira. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Adilson dos Anjos Oliveira hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Adilson

Achternaam

dos Anjos Oliveira

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

36 jaar

Geboortedatum

1987-10-23

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Goiânia

Afkomst

Brazilië

Lengte

173 cm

Gewicht

66 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Adilson dos Anjos Oliveira mee voetbalt bij America Mineiro, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook