Abdoul Fessal Tapsoba

Biografie

Abdoul Fessal Tapsoba is een 21-jarige voetballer uit Burkina Faso die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Abdoul Fessal speelde was Nice - Sheriff Tiraspol op 2023-03-16.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Abdoul Fessal Tapsoba in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Abdoul Fessal Tapsoba in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Abdoul Fessal Tapsoba in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Abdoul Fessal Tapsoba een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Abdoul Fessal Tapsoba een assist heeft gegeven in de match.

Stats Abdoul Fessal Tapsoba

Bekijk de matchen en statistieken van Abdoul Fessal Tapsoba. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Abdoul Fessal Tapsoba hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Abdoul Fessal

Achternaam

Tapsoba

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

21 jaar

Geboortedatum

2001-08-23

Geboorteland

Burkina Faso

Nationaliteit

Burkina Faso

Lengte

177 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Abdoul Fessal Tapsoba mee voetbalt bij Standard de Liège, Burkina Faso, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook