Abderrazak Hamdallah

Biografie

Abderrazak Hamdallah is een 31-jarige voetballer uit Marokko die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Abderrazak speelde was Al-Ittihad FC - Al-Hilal Saudi FC op 2022-05-23.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Abderrazak Hamdallah in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Abderrazak Hamdallah in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Abderrazak Hamdallah in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🀜. De voetbal geeft aan dat Abderrazak Hamdallah een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Abderrazak Hamdallah een assist heeft gegeven in de match.

Stats Abderrazak Hamdallah

Bekijk de matchen en statistieken van Abderrazak Hamdallah. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Abderrazak Hamdallah hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Abderrazak

Achternaam

Hamdallah

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1990-12-17

Geboorteland

Marokko

Geboorteplaats

Safi

Nationaliteit

Marokko

Lengte

179 cm

Gewicht

81 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Abderrazak Hamdallah mee voetbalt bij Al-Ittihad FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook