Vriendschappelijke interlands - seizoen 2024

Kalender wedstrijden

Uitslagen

Meer over Vriendschappelijke interlands

Een vriendschappelijke interland is een voetbalwedstrijd tussen 2 nationale ploegen. Meestal wordt er niet voor een prijs gespeeld. Sommige vriendschappelijke wedstrijden worden om prestige toch vrij heftig gespeeld. Denk aan een klassieke derby zoals een België tegen Nederland. Op deze pagina kan je alle uitslagen en aankomende interland wedstrijden terugvinden.

Opvallende recente voetbaluitslagen

De meest opvallende voetbaluitslagen voor vriendschappelijke interlands werden verzameld uit de uitslagen van de afgelopen 10 jaar ofwel 1797 wedstrijden.

De voetbaluitslagen die het vaakst voorkomen zijn:
1-0 (13,75%)
1-1 (11,69%)
0-0 (10,63%)
0-1 (8,57%)
2-0 (8,01%)

De vriendschappelijke interland met het meest aantal goals was de wedstrijd tussen Trinidad en Tobago en Anguilla. Deze wedstrijd eindigde met een 15-0 uitslag voor Trinidad en Tobago.

De vriendschappelijke interland die met de meeste uitgoals gewonnen werd was die tussen Tonga en de Salomonseilanden. Die wedstrijd werd afgetikt op een 0-8 voor de uitploeg.

Qua gelijkspel werd er in de afgelopen 10 jaar geen hoger gelijkspel gespeeld dan een uitslag van 3-3. De verdeling tijdens vriendschappelijke wedstrijden met een gelijkspel is:
1-1 (42,68%)
0-0 (38,82%)
2-2 (15,85%)
3-3 (2,64%)

Als je meespeelt met een pronostiek voor vriendschappelijke interlands kan je met deze informatie nu een vrij goede inschatting maken. Je maakt de grootste kans om de juiste voetbaluitslagen te voorspellen door je te houden aan de meest voorkomende voetbaluitslagen.

Wanneer worden er vriendschappelijke interlands gespeeld?

Vriendschappelijke interlands worden het heel jaar door gespeeld. In Europa is dat meestal tijdens het tussenseizoen of op vaste momenten tijdens het seizoen. Als je wil weten of er vandaag gespeeld wordt of wanneer de eerstevolgende wedstrijd is. Dan kan je het totaaloverzicht van vriendschappelijke interlands voor dit seizoen hier raadplegen.

Seizoenen

Kies een seizoen

Meer info

Discord

/live name:friendlies
Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook