Vriendschappelijke wedstrijden clubs - seizoen 2022

Kalender wedstrijden

Uitslagen

Meer over Vriendschappelijke wedstrijden clubs

Een vriendschappelijke wedstrijd tussen 2 clubs wordt gespeeld om ervaring op te doen of om invulling te geven aan een leegte in het speelschema van de reguliere competitie. Vriendschappelijke wedstrijden kunnen zowel nationaal als internationaal gespeeld worden.

Er worden zelfs vriendschappelijke wedstrijden tussen clubs van de verschillende lagen van de voetbalhierarchie van een land gespeeld. Zo krijg je wedstrijden te zien die normaal nooit zouden plaatsvinden.

Wanneer zijn er vriendschappelijke wedstrijden voor clubs?

Vriendschappelijke wedstrijden voor clubs zijn er op eender welk moment in het seizoen. We verzamelen data over wedstrijden van clubs in België en over de rest van de wereld.

Wordt er vandaag een vriendschappelijke wedstrijd in het clubcircuit gespeeld?

Je kan op deze pagina de kalender met aankomende wedstrijden bekijken of er vandaag een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld wordt. Als je op de wedstrijd klikt kan je zien of die vandaag, morgen, dit weekend of komende week gespeeld wordt.

Waar kan ik de vriendschappelijke wedstrijden per voetbalclub zien?

Als je de vriendschappelijke wedstrijden van je club wil zien dan kan je naar het cluboverzicht met internationale en Belgische clubs. Kies hier je land en klik door op de club waar je de kalenders van wil zien. Op de clubpagina ga je dan naar de wedstrijd en kalenderpagina van de club en daar zie je onder de sectie vriendschappelijke wedstrijden welke friendlies je club zal spelen of gespeeld heeft.

Klik hier als je een bijvoorbeeld van de friendlies van een Belgische club van dit seizoen wil zien

Seizoenen

Kies een seizoen

Meer info

Discord

/live name:club-friendlies
Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook