Kalender van Vaux-Noville

Gebruik deze kalender om een overzicht te krijgen in het speelschema van Vaux-Noville.

Wanneer speelt Vaux-Noville?

De eerstvolgende wedstrijd die Vaux-Noville speelt is die thuis tegen Ethe Belmont in de Provinciaal Luxemburg competitie.

Hoe laat?
De wedstrijd gaat door op 2022-10-02 om 15:00.

Kalender Provinciaal Luxemburg 2022-2023

Vaux-Noville staat op dit moment met 10 punten op plaats 4 in de stand van het Provinciaal Luxemburg klassement en moeten nog 21 wedstrijden afwerken in de huidige fase van de competitie. Hieronder vind je de kalender van alle thuis- en uitwedstrijden van Vaux-Noville in de Provinciaal Luxemburg.

Toevoegen aan je agenda

Voeg de wedstrijden van Vaux-Noville toe aan je agenda. Zo kan je via de kalender op je iPhone, Android, Microsoft Outlook, PC of eender welk apparaat dat ics-bestanden ondersteund automatisch de wedstrijden volgen.
Afhankelijk van je instellingen zal de kalender zichzelf updaten. Je kan buiten de planning ook de voetbaluitslagen van Vaux-Noville via je agenda bekijken. We ondersteunen tot 100 events per kalender. Zo zie je altijd wat er aan komt en tot 100 wedstrijden in het verleden!

Voorlopig bieden we enkel een kalender voor alle wedstrijden van Vaux-Noville. Binnenkort kan je filteren op seizoen, competitie of toernooi. Volg ons via Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe features.
Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook